Weg met

Kerstcadeau-stress!

Frustraties bij het kiezen van het perfecte kerstcadeau? Wij hebben dé oplossing!

Herkenbaar? Elk jaar weer dezelfde uitdaging - het perfecte kerstcadeau vinden voor uw medewerkers. Eindeloze vergaderingen, talloze e-mails, en uiteindelijk cadeaus die in lades belanden zonder ooit gebruikt te worden. Wij begrijpen de stress die komt kijken bij het kiezen van het juiste kerstgeschenk voor uw team. Maar dit jaar hebben we de oplossing om deze frustraties te elimineren en van uw kerstfeest een waar succes te maken!

Unieke Kerstervaring met Disco Bingo The Game

Waarom kiezen voor Disco Bingo?

Verfrissend Alternatief

Zeg vaarwel tegen saaie en alledaagse cadeaus! Disco Bingo is een uniek spel met muziek, plezier en interactie die uw kerstfeest naar een hoger niveau tilt.

Creëer betrokkenheid

Met Disco Bingo creëert u een feestelijke sfeer waarin uw medewerkers ook op de kerstborrel op de zaak samen zingen, dansen en lachen. Een geweldige manier om teamspirit en betrokkenheid te bevorderen.

Persoonlijke Touch

Personaliseer uw Disco Bingo experience met uw logo of kerstboodschap op een custom made omslag. Een sleeve naar uw smaak.

Totale ontzorging

Wij nemen de last van het kerstcadeau kiezen van u over! Van ontwerp tot levering, wij regelen alles zodat u zich kunt concentreren op het vieren van een geweldig kerstfeest.

Wacht niet te lang!

Bestel nu of vraag een offerte met personalisatie aan:

Disco Bingo The Xmas Gift Box
Disco Bingo The Xmas Gift Box

Disco Bingo The Xmas Gift Box

Speciale editie van Disco Bingo The Game Box, samengesteld voor jouw medewerkers en dierbare relaties. Met daarin twee edities van Disco Bingo The Game, vol kerst-hits, december-hits en natuurlijk oud en nieuw-hits! Het perfecte kerstcadeau!

Deze box bevat maar liefst twee setjes van elk 25 unieke, papieren bingokaarten:
- Disco Bingo The Xmas Edition, met kerstliedjes van o.a. Mariah Carey, Wham! en Chris Rea.
- Disco Bingo The Happy New Year Edition, met hits van o.a. Abba, Prince en Daft Punk.

Uiteraard zijn ook de schaamkaarten toegevoegd voor nog meer spelplezier. Zet ze in om iemand de leukste acties uit te laten voeren bij een goede, valse of dubbele bingo.

PRIJS EX BTW €16,35 (MINIMUM AFNAME 10 STUKS)

Neem contact op voor meer info!

Indien je vragen hebt over Disco Bingo The Xmas Gift Box, het perfecte kerstcadeau voor je medewerkers en relaties, neem dan contact met ons op. Bijvoorbeeld over gepersonificeerde verpakkingen!

Een magisch kerstcadeau voor jouw medewerkers!

Zij spelen al Disco Bingo