Welkom bij Disco Bingo Christmas Jingle!

Betreed de magische wereld van feestelijk spelplezier en kerstige vibes. Bij Disco Bingo bieden we jou de ultieme ervaring om deze kerst onvergetelijk te maken. Dans op de maat van bekende kersthits, geniet van de feestelijke sfeer en creëer waardevolle herinneringen met jouw team, klanten en relaties.

CONTACT
Teamgift

Waarom kiezen voor Disco Bingo The Game?

Gepersonaliseerde Verpakkingen

Laat je merk schitteren als een discobal! Onze verpakkingen kunnen worden aangepast met jouw boodschap en logo, waardoor elk geschenk een persoonlijke touch krijgt.

Magische Samenkomsten

Breng je medewerkers samen in een wereld vol muziek, dans en competitie. Disco Bingo The Game zorgt voor lachende gezichten, teambuilding en blijvende herinneringen.

Diverse Thematische Edities

Kies uit een breed scala aan thema's die perfect passen bij jouw doelgroep. Van bruisende disco tot nostalgische 80's vibes, er is altijd een Disco Bingo-ervaring die aansluit bij de voorkeuren van jouw klanten.

Een Stralend Merk

Laat jouw logo en boodschap schitteren op onze verpakkingen. Door je merkidentiteit te versterken, creëer je een blijvende indruk en laat je jouw medewerkers zien dat je om hen geeft.

Blijvende Herinneringen

Disco Bingo The Game creëert vreugdevolle momenten die dansen in het hart van jouw medewerkers. Elk geschenk is doordrenkt met vreugde en creëert een blijvende band tussen jouw bedrijf en blije herinneringen.

Onze varianten van Disco Bingo Christmas Jingle:

Disco Bingo
The Game Pack

Een compacte en feestelijke envelop met een editie naar keuze. Perfect voor een snelle dosis plezier en competitie.

Bekijk

Disco Bingo
The Game Box

Een complete spelervaring in een stijlvolle hardkartonnen doos. Inclusief potloden, stickers en twee thematische edities om het feest compleet te maken.

Bekijk

Disco Bingo
The Big Box

Een opvallende grote doos met een draaimolen voor de balletjes. Bevat minimaal vijf verschillende thematische edities en zorgt voor een groots spektakel op elk evenement.

Bekijk

Personaliseren? Geen probleem!

Personaliseer de verpakking met jouw bedrijfslogo en -naam, en voeg een persoonlijk tintje toe aan jouw kerstcadeaus. Maak indruk met de unieke en betoverende ervaring van Disco Bingo Christmas Jingle.

Zij hebben al gefeest met Disco Bingo The Game!

Stap in de Wereld van Disco Bingo The Game

Kom dansen op de ritmes van plezier, verbind met jouw klanten en creëer blijvende herinneringen met Disco Bingo The Game. Neem contact met ons op om jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken en incentives te bespreken. Laat de muziek spelen, de ballen draaien en de vreugde verspreiden!

Neem contact op over de mogelijkheden