Wat is Disco Bingo?

Disco Bingo is een nieuwe party experience, gemaakt om saaie feestjes te doorbreken en leuke feestjes nog leuker te maken. Je speelt het met zoveel medespelers als je wilt, maar vanaf een man of 5 wordt het echt gezellig! 
Iedereen krijgt een bingokaart maar geen gewone kaart; op iedere kaart staan bekende songs met de artiest.
Als je de app hebt gedownload, schud je met de digitale bingomolen. Daaruit volgt een liedje die vervolgens automatisch 30 seconden wordt afgespeeld. Iedereen met dat liedje op zijn kaart, mag die wegstrepen. Bij een vol rijtje heb je 'Disco Bingo'. De Bingo Master controleert de bingo (met hulp van de app) en is het goedgekeurd dan win jij die ronde (leuk om zelf prijsjes te kopen en weg te geven).
Maar... is de bingo fout, dan moet je 1 van de schaamkaarten trekken en de bijbehorende tegenprestatie uitvoeren. Dat kan zingen zijn, luchtgitaar spelen en nog veel meer leuke (en een beetje schaamtevolle) uitvoeringen.
We hebben een lijstje met liedjes op YouTube samengesteld om de tegenprestaties te voorzien van toepasselijke muziek. Ga hiervoor naar:
De schaamkaarten kan je ook inzetten bij dubbele bingo's. Beiden voeren dan de tegenprestatie uit en de andere deelnemers bepalen wie het het beste heeft gedaan. Zo speel je door voor 2 rijtjes, 3 rijtjes en uiteindelijk een volle kaart. Speelduur verschilt, maar gemiddeld zo'n 45 minuten. Dus koppel je telefoon aan je speakers, zet een speellijst op en geef iedereen een bingokaart. Hilarische avonden gegarandeerd!
Bestel nu de doos en ontvang drie verschillende spellen: The Original Edition met disco- en popmuziek van de jaren 60 tot nu. The Nineties Edition met goede en foute jaren 90 muziek en ook nog eens een speellijst met het beste van 2017!
Om Disco Bingo te kunnen spelen, heb je de speciale Disco Bingo App nodig.
De Disco Bingo App download je in de App Store of de Play Store. Alle spelinstructies zijn te vinden in de app. Kies de editie die je wilt spelen. Volg de instructies en de app speelt 30 seconden van de liedjes af.
Klik op de afbeeldingen hieronder: