Hoe maak je er een nog groter knalfeest van?

Hoe maak je er een nog groter knalfeest van?

De Disco Bingo App kun je afspelen van je telefoon. Dat betekent, logischerwijs, dat je de muziek vanaf een externe speaker kunt afspelen. Met bluetooth verbind je je telefoon aan iedere Bluetooth speaker! Dus maak er een knalfeest van en speel de muziek af op de beste bluetooth speakers!

En ga nog een stapje verder: speel de muziek af op een partybox. Wat is het verschil? Een partyspeaker heeft o.a. de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten. Dus vanaf nu presenteert de Bingo Master de Disco Bingo met de allure van een echte showmaster. En wat dacht je van de valse bingo's? De liedjes worden gewoon door de microfoon gezongen. The sky is the limit!

Er zijn talloze goeie bluetooth speakers in diverse prijsklassen. Wij adviseren de speakers van JBL, Ultimate Ears, Sonos en Sony. Maar er zijn er nog veel meer van prima kwaliteit.

Dat geldt ook voor de partyboxen. Eén van de absolute TOP partyspeakers slash karaoke-machines is de Partybox On-The-Go van JBL. Je vindt hem hier: https://tinyurl.com/25psknsy

 

Disco Bingo Party speaker

Terug naar blog